Partnerji

Instrumentation Technologies

Instrumentation Technologies je vodilni svetovni ponudnik procesorjev za stabilizacijo žarka na pospeševalnikih osnovnih delcev. Instumentacija, ki jo podjetje trži pod blagovno znamko Libera, je standardni del opreme vseh najnaprednejših pospeševalnikov na svetu.

Podjetje deluje tudi na drugih trgih na področju visokotehnoloških rešitev. V letu 2013 je razvilo merilno napravo Red Pitaya, v zadnjem letu pa je pridobilo pomembne posle na področju interneta stvari, predvsem na področju solarnih aplikacij.

Ključne ekspertize podjetja:

  • specializacija v instrumentaciji: razvoj analognih in digitalnih vezji, visoko in nizko nivojske programske rešitve, FPGA programiranje, razvoj specifičnih rešitev za stranko;
  • precizna elektronike, RF meritve in digitalno procesiranje v realnem času;
  • tehnološke inovacije za doseganje najzahtevnejših performans: SDR, femtosekundna sinhronizacija, sistem za hitro povratno zanko, procesiranje velikih količin podatkov v realnem času, mrežne naprave z implementirano integracijo v kontrolni sistem;
  • razvoj strojne in programske opreme, hitro prototipiranje, industrializacija izdelkov, integracija v kontrolni sistem.

Tim

Aleš Bardorfer

Aleš Bardorfer

Elvis Janežič

Elvis Janežič

Uroš Jerman

Uroš Jerman

Primož Lemut

Primož Lemut

Borut Repič

Borut Repič

Partnerji